Ασυνήθιστες, ίσως άχρηστες, περίεργες εφαρμογές του Android market. Τρελές ιδέες ακόμα πιο τρελών developers βρίσκουν χώρο στο Android market και αναζητούν kb στο κινητό σας για να τις δοκιμάσετε. Κυνήγι μαγισσών, ηλεκτρονικό εντομοαπωθητικό, μπύρα και περίεργοι θάνατοι στην οθόνη του κινητού σας.

witch hunt android app
Witch Hunt
Ή αλλιώς κυνήγι μαγισσών. Βγαλτε φωτογραφία τους φίλους σας, την οικογένειά σας, οποιονδήποτε και μαθετε ποιοί από αυτούς είναι μάγισσες και προφυλαχτείτε! Γιατί στις μέρες μας πρέπει να ξερεις ποιούς να εμπιστεύεσαι.

pimple popper android application
Pimple Popper
Όπως λεει και το όνομα προκειται για μια εφαρμογή που σπας σπυράκια. Ένα σιχαμερό αλλα συγχρόνως έξυπνο και κατά κάποιο τρόπο εθιστικό παιχνίδι που καλώς ή κακώς δεν χρειάζεται φαντασία. Για τους τολμηρούς που θα το δοκιμάσουν, το παιχνίδι φέρει και ανάλογους συνοδευτικούς ήχους!

dont push it android application
Don’t Push it!
Μην το πατήσετε, αυτό σας ζητάει το παιχνίδι να κάνετε. Είστε από τους ατρόμητους που δεν φοβούναι ή απλά δεν σας αρέσει να κάνετε ό,τι σας λένε; Τότε δοκιμάστε το. Αλλά το τι θα γίνει είναι δική σας υπόθεση. Εσείς τολμάτε;

Mos Killer
Mosquito Killer
Απωθητής κουνουπιών και άλλων ενοχλητικών εντομων. Το κινητό τιθεται σε μια λειτουργεία που απωθεί καθε είδους έντομο μακρυά σας. Το τηλέφωνο εκπέμπει κυματα συχνότητας απο 14 μέχρι 20 kHz τα οποία κρατούν όλα τα έντομα σε απόσταση. Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά θεωρείται από τις καλύτερες android εφαρμογές αφού αποδεδειγμένα δουλεύει.

iBeer free android aplication

iBeer Free
Ας υποθέσουμε οτι κάθεστε ένα απόγευμα στην βεράντα του σπιτιού σας και θέλετε μια δροσερή μπυρίτσα τώρα που ζεσταίνει κιόλας ο καιρός αλλά βαριέστε να τρέχετε ως την κοντινότερη κάβα δύο στενά παρακάτω. Μην ανησυχείτε πια! Το android κινητό σας, σας δίνει για άλλη μια φορά τη λυση! Με το iBeer μπορείτε να απολαύσετε (εικονικά πάντα) την μπύρα σας. Η οθόνη γεμίζει σαν ποτήρι με μπύρα την οποία μπορείτε να παριστάνετε πως πίνετε απλά και μονο γέρνοντας την συσκευή προς το πλάι. Εις υγείαν λοιπόν!

Strange
Strange Deaths
Περίεργοι θάνατοι. Μια εφαρμογή που με λίγα λογια εξιστορεί τους πιο περίεργους θάνατους διάσημων ανθρώπων ή ακόμα ανθρώπων που εγιναν διάσημοι από τον τρόπο που πέθαναν. Μπορεί κανεις να διαβάζει ώρες ατέλειωτες τα κείμενα αυτά και πάντα να βρίσκει μπροστά του κάτι που θα τον αφήσει άφωνο.

Έχετε να προτείνετε άλλες αστείες, αδιάφορες ακόμα και άχρηστες εφαρμογές;!